jonnaonfire.blogg.se

Här kan ni följa mig som är en aktiv gift mamma på väg att bli brandman! Jag kommer dela med mig av min träning, kost och resan som jag påbörjat till att bli en brandman och förhoppningsvis en del skratt! Jag vill gärna hålla mina texter på en lagom humoristisk nivå. Läs och kommentera mer än gärna!

Vilodag

Publicerad 2013-03-04 17:26:00 i

Man måste lyssna på sin kropp hur tråkigt det än känns med vila från viss träning! Men nu är det benhinneinflamation på ingång vilket betyder ingen löpning denna veckan! Typiskt när det är plusgrader och torr asfalt :/
Men istället får det bli 3 Spinning pass denna vecka så jag inte förvärrar tillståndet med benhinnorna, vilket jag brukar göra men har väl äntligen lärt mig läxan! Man brukar få vila sååå mycket längre om man låter det gå för långt!
Jag har sluppit dessa besvär väldigt länge nu och min teori är att det beror på träning i gympahall med för hårt golv!
Jag höll nämligen i ett cirkelträningspass förra veckan i gympahallen här i Hillerstorp, då vi bland annat hoppade lite hopprep och dylikt! Det klarar tydligen inte mina ben. För ca 2 år sedan hade jag mycket problem med benhinnorna och då tränade jag 3 pass/ veckan i just denna gympahall och när jag la av slutade även besvären!
Idag blir det till att vila helt som jag brukar på måndagar då jag istället passar på att planera veckans måltider, handlar och småpular här hemma :)
Trevlig veckostart till alla er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jonna

Jag är gift och har en dotter! Jag delar med mig av vårt livspussel i denna blogg som innefattar en del träning, kost, familjeliv, inredning... you name it! Det som sker just nu helt enkelt ;) Kommentarer uppskattas alltid!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela