jonnaonfire.blogg.se

Här kan ni följa mig som är en aktiv gift mamma på väg att bli brandman! Jag kommer dela med mig av min träning, kost och resan som jag påbörjat till att bli en brandman och förhoppningsvis en del skratt! Jag vill gärna hålla mina texter på en lagom humoristisk nivå. Läs och kommentera mer än gärna!

Utbildning på olika sätt ;)

Publicerad 2013-03-06 20:18:34 i

Onsdag redan, det var en ovanligt seg förmiddag på jobbet så jag tog en promenad på lunchen. 8+ grader var inget dumt promenadväder och energinivån höjdes så eftermiddagen gick fort!
Åkte direkt till simhallen och slog personligt rekord i simning hela 25 minuter orkade jag plaska på och hålla huvudet ovan ytan ;)
Bastun är fortfarande skönast!

Ser fram emot morgondagen då jag ska till brandstationen på lite utbildning!
Vi ska gå igenom vad det är för rutiner vid larm och dylikt, det ska bli mycket intressant och nu hoppas jag att mitt larm ska ha kommit också så jag kan hänga med på utryckningar och lära mig mer!

Mattips: Cesar sallad
Blev så sugen när jag gjorde just det tills imorgon så det fick bli en portion till kvällsmat med!

Nu fortsätter jag att utbilda mig själv ;)
Tittar på Stockholm brinner på kanal 3

Ha en trevlig lill lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jonna

Jag är gift och har en dotter! Jag delar med mig av vårt livspussel i denna blogg som innefattar en del träning, kost, familjeliv, inredning... you name it! Det som sker just nu helt enkelt ;) Kommentarer uppskattas alltid!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela